O nama

Prijateljstvo i iskustvo čine čuda – tu smo za vas.

Slažete li se da kompanija koja je svoje poslovanje počela iz ljubavi prema profesiji kao i velikom prijateljstvu ne može da bude loša? To smo upravo mi. Podržani od lidera na tržištu koji poseduju više od 20 godina iskustva, kako u prodaji, tako i u odnosu sa ljudima, dva prijatelja su odlučila da pokrenu ovu kompaniju. Samim tim, naš način poslovanja se razlikuje od ostalih. Koliko nam je bitan uspeh, isto toliko nam znači profesionalan i ljudski odnos prema klijentima i zaposlenima. Ponosni smo na činjenicu da naša kompanija teži sve većim uspesima, a u isto vreme brine o svojim zaposlenima. Uvek otvoreni za nove ideje i predloge poslovanja, naš tim se trudi da iznova i iznova bude bolji i uspešniji, zbog toga smo sigurni da smo mi pravi partner za vas i vašu kompaniju. Kao što znate, iskustvo i prijateljstvo čine čuda, zbog toga, tu smo za VAS.

Unapređeno zadovoljstvo klijenata

Garancija kvaliteta

Kvalitet nam je na prvom mestu. Saradnja sa našim veoma posvećenim timom dovodi do toga da klijenti koji su nas odabrali zbog umanjenja troškova poslovanja na prvom mestu, nastavljaju da sarađuju sa nama upravo zbog kvaliteta saradnje i napretka koji obezbeđujemo.

Kontinuitet i privatnost u poslovanju

U svetu globalnih izazova i promena, pored kvaliteta, prioritet nam je i kontinuitet u poslovanju. Naši timovi koji su spremni i opremljeni i za poslovanje na daljinu omogućavaju besprekornu komunikaciju i saradnju uz očuvanje čvrste bezbednosti i privatnosti podataka. Poverljivost i zaštita podataka uspešno je implementirana u naš posao godinama.

Kulturna asimilacija

Razumemo kulturnu različitost i znamo koliko je važno prilagoditi se kulturi klijenta, procesima i poslovnim opreracijama. Kao produžena ruka Vašeg posla, stavljamo prioritet na prilagođavanje Vašoj kulturi i Vaš brend stavljamo u prvi plan.

Smanjenje troškova i fleksibilnost

Prepuštanjem dela poslova iz domena korisničkog centra ili administracije nama, možete značajno smanjiti svoje oprativne troškove jer obezbeđujemo neophodnu infrastrukturu, tehnologiju i obučene zaposlene i tako Vam omogućavamo da se usredstredite na suštinu Vašeg biznisa, na Vašu osnovnu delatnost.

Zašto Apricot-link

Podrška

Bilo da se radi o korisničkoj podršci, prodajnoj podršci ili administraciji, naši agenti su spremni da pomognu kako bi se dosegla maksimalna efikasnost. Na raspolaganju smo 24/7.
Vaš rastući biznis ne bi trebalo da iziskuje skupe timove za podršku koji su zaposleni puno radno vreme ili da ostavlja neodgovorena pitanja i nedovršene poslove. Angažovanjem spoljnje korisničke podrške putem mejla, ćaskanja uzivo, SMS-a ili socijalnih mreža obezbedićete pozitivno iskustvo korisnika. Mi imamo obučene agente koji su uvek spremni da osiguraju da potrebe klijenata budu zadovoljene.

Rešavanje problema

Ponosni smo na našu kompaniju i agente koji sve čine mogućim. Nije bitno koliko je neki zadatak komplikovan ili jednostavan, možete biti sigurni da ste u rukama profesionalaca. Prepuštanje određenih zadataka je važno. To Vam oslobađa dragoceno vreme i omogućava Vam da se fokusirate na dalji napredak Vašeg biznisa. Unapređujte Vaš posao po svojim zamislima , a Apricot-link je tu da Vas oslobodi nepotrebnog tereta na tom putu.

Raznovrsnost

Naše raznovrsno radno mesto je upravo to. Naši ljudi imaju raznovrsna znanja i veštine koja se lako uklapaju u bilo koju radnu kulturu, atmosferu ili jezik. Otkrijte isplativo rešenje za Vaš kontakt centar. Mi smo razvili naše usluge tako da budu prilagodljive – da odgovaraju Vašim zahtevima. Aprikot-link se posvetio izgradnji planova prema zahtevima kupaca i to tako da poslovanje sa nama pozitivno utiće na Vaš budžet, a i očekivanja u poslu. Naši profesionalni i dobro obučeni agenti postaju produžena ruka Vašeg posla kroz personalizovani angažman.

Partnerstvo

Mi brinemo o Vašim potrebama. U potpunosti se usklađujemo se sa Vašim težnjama ciljevima, dajući prioritet Vašem zadovoljstvu i uspehu. Poveriti deo posla spoljnjem saradniku je težak posao. Birajući nas kao Vašeg partnera, izabrali ste nekog ko zaista brine o Vašim potrebama. Trudimo se da otkrijemo koje su Vaše potrebe i neprimetno se integrišemo u Vaše poslovne operacije. Uskladjujemo se sa Vašim ciljevima. Razvili smo atmosferu koja je orijentisana na partnere i zaposlene. Donosimo dodatnu energiju i snagu.

Želite da unapredite svoje poslovanje?

Learn how we helped 100 top brands gain success